Често задавани въпроси

Оригинални ли са продуктите, които се предлагат в онлайн магазина 

Ние сме официален представител на марката IVKO за България и продаваме само нейни оригинални изделия, които внасяме директно от производителя. Гарантираме на 100% за произхода и качеството им.

Ivkomoda.com е запазена търговска марка на Салио ЕООД.

 

Колко струва доставката? 

Доставката за България е безплатна за суми над 200 лв. 

 

Какъв е срокът за доставка? 

Доставката обикновено е до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката, чрез куриерска фирма Еконт. В изключителни случаи е възможно забавяне на изпълнението на поръчката, за което клиентът ще бъде уведомен на посочените от него данни за контакт.

 

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка? 

Регистрацията не е задължителна, но е за предпочитане да имате такава, за да не попълвате данните си за доставка при всяка следваща поръчка. Регистрацията, също така, ще ни даде възможност да ви информираме за новости, промоции и промени на сайта.

 

Правите ли доставки в чужбина?  

Да, но има допълнителна такса за доставката, както и изискване за предварително заплащане на поръчаната стока. За подробности се свържете с нас на посочените форми за контакт.

 

Как да разбера кой е подходящият за мен размер? 

Посочените на сайта размери на артикулите съответстват на немската номерация. Можете да се ориентирате от публикуваната таблица с размери, но ако все още имате колебания и въпроси, свържете се с нас на посочените форми за контакт.

 

Как да поръчам? 

  • На интернет-сайта ни ivkomoda.com: добавeте избраните артикули в количката, въведете данните си и очаквайте поръчката си.
  • На телефон 0888 379 131

 

Имате ли магазин, от който мога да пазарувам на място?

Не. Към момента можете да пазарувате само от онлайн магазина ни.

 

Как да платя?

Изпращаме поръчките с наложен платеж и с опция за преглед. Ако при получаването установите, че артикулите не отговарят на очакванията ви, върнете ги със същия куриер, без да ги заплащате. Ако сте поръчали повече от един артикули и желаете да задържите част от тях, плащате само избраните, а останалите можете да върнете веднага.

 

Мога ли да се откажа от поръчаните дрехи

Да, можете. Или още при получаването им (опция Преглед), или в срок от 14 дни след доставката, при условие, че стоката не е използвана, целостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена от Вас. Връщането е за Ваша сметка.

 

Кога ще ми бъдат възстановени платените суми за върнатата стока

Ако решите да върнете поръчана стока в установения за това срок, изпратете ни я обратно с наложен платеж. Веднага, след като я получим, Вие ще можете да си вземете парите от куриерската фирма. Моля, имайте предвид, че куриерската такса за връщане се поема от клиента.