Условия за ползване / Доставка

Уважаеми клиенти,

От самото създаване на нашия онлайн-магазин се стремим да направим облеклата на IVKO възможно най-достъпни за българските потребители. Израз на това е и дългогодишната ни политика за безплатна доставка на територията на цялата страна. За съжаление, в последно време цените на куриерските услуги се увеличиха в пъти и продължават да поскъпват. Това налага промяна в условията на доставка на IVKOMODA: считано от 01.08.2022 г. всички доставки на стойност под 200 лв. ще бъдат за сметка на клиента.

 

Добре дошли в нашия онлайн магазин. Ние предлагаме само оригинални стоки на световноизвестната марка Ivko. Използването на този уеб сайт означава, че вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта. 

1. Как да направя поръчка

За да пазарувате от нас не е необходима задължителна регистрация. При натискане на бутона “Поръчай” излизат няколко полета, които трябва да попълните. Можете да направите поръчка и по телефона.

Доставката е до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката, чрез куриерска фирма Еконт или Спиди и с опция за преглед.

2. Право на отказ и връщане на стоката 
Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни след получаване на доставката, при условие, че стоката не е използвана, целостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена от Вас. Ако установите нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля, обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка.

3. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица 
Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. Фирмата ни не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание. 

4. Ценова политика 
Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. Фирмата ни има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката. 

5. Търговски марки
Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, използвани в този сайт са търговски марки и са защитени от авторското право, като са притежание на собствениците си. 

6. Плащания
Плащането на стоките се извършва с наложен платеж.

 

ДОСТАВКА

 

След като Вашата поръчка бъде приета, ще получите автоматично генерирано съобщение на Вашата електронна поща, в което се съдържа номерът на поръчката Ви.

  • Продуктите ще бъдат изпратени с куриер на адреса за доставка или до офис на спедиторска фирма Еконт или Спиди, който сте посочили.
  • Доставката се изпълнява в рамките на до 3 работни дни и има опция "Преглед".
  • Заплащането се извършва чрез наложен платеж при получаването на доставката.
  • Доставката е безплатна за сума над 200 лв.
  • Доставки се извършват и извън територията на България, срещу допълнително заплащане за транспорт. 
  • Не се извършват доставки на продукти в официални неработни дни и по време на национални празници.
  • www.ivkomoda.com си запазва правото да променя срока на доставка по изключение.  При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне на изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочените данни за контакти.

  • Поръчаната стока се доставя подходящо опакована, съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът пожелае да върне доставения артикул в законово установения срок, той трябва да използва оригиналната опаковка, а самият артикул трябва да бъде неизползван, с всички оригинални етикети и обозначения.
  • При ненавременна доставка,www.ivkomoda.com не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

  • При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката

Условия за връщане

Ако искате да върнете поръчан продукт, можете да го направите в срок до 14 дни от датата на получаването му.

Връщането се осъществява след предварително известие от Ваша страна чрез телефонно обаждане на посочения телефон за контакт или на клиентския ни e-mail адрес.            

За да върнете продукта, той трябва да е неизползван и придружен с оригиналната си опаковка, всички етикети и оригинала на фактурата/стоковата разписка. Ако тези условия не са изпълнени, за съжаление няма да можем да приемем върната стока и да Ви възстановим платената сума.

Изпратете ни отказания продукт до същия офис на фирма Еконт или Спиди, от който е изпратен, с наложен платеж. Разходите по връщането на продукта са за Ваша сметка.

 

За допълнителни въпроси, свързани с връщането на продукти, моля да се свържете с нас на тел. 0888379131.