За нас

Добавете повече цвят в ежедневието си с IVKO

Сръбската модна марка IVKO Woman е основана преди повече от 30 години в Белград, а днес продава изключителните си плетива в цял свят. Изделията на IVKO са част от асортимента на големите модни магазини в Европа и САЩ, а новите колекции на марката участват в световните модни изложения.

IVKO предлага дизайнерски облекла и свежи цветове за колекцията на модерната жена. Изисканата гама от трикотажни изделия се изработва с неповторимо майсторство и с любов към всеки детайл. Вложените авангардни технологии и най-фини естествени влакна гарантират високото качество и комфорта на дрехите. Красивата бродерия, съчетаваща въздействието на цветове, тъкани и дизайн, внася настроение в ежедневието, а пъстрите аксесоари на IVKO придават завършеност и уникален характер на стила.

Открийте колоритен избор от плетени дамски облекла от Сърбия, насладете се на разнообразието от материи, модели и аксесоари и си подарете ден, окъпан в цветове.

PUROTATTO - качеството на естествените материи, съчетани с прецизна италианска изработка

Историята на Purotatto започва през 2009 г., когато семейната фирма Sabintima, произвеждаща в продължение на повече от 50 години облекла за големите международни брандове, решава да вложи натрупания опит в своя собствена модна марка.

Мисията на PUROTATTO е да създава модерни, удобни и отлично изработени дрехи от 100% естествени материали. Колекциите на компанията са предназначени за дамите, които държат на модата, но отдават голямо значение на качеството и на естествените материи при изработката на облеклата.
Влакната от мляко са типичен пример за марката. Материята е несравнимо мека и приятна на допир.
В колекциите на PUROTATTO е постигнат перфектен баланс между ключови предложения, като тениските и по-претенциозни облекла, изработени от жарсе, кашмир, коприна и вълна за зимата и лен и памук за лятото.

Силата на PUROTATTO е в избора на материи и майсторската италианска изработка.